Novomeského 2139/1, Praha 4, 149 00
+420 267 915 120
info@eduso.cz

Vítěz v Národní ceně kvality


 

Na slavnostním večeru ve Španělském sále Pražského hradu, který se konal 25. listopadu 2014, byly oceněny nejlepší firmy a organizace v programech Národní ceny kvality ČR.

 

Střední odborná škola multimediální a propagační tvorby se stala vítězem a držitelem prestižního titulu Excelentní organizace ve veřejném sektoru podle Modelu excelence EFQM. Při této příležitosti obdržela také Evropskou cenu kvality EFQM  za rok 2014.

Je potřeba zdůraznit, že naše škola je vůbec první a zatím jediná, která tohoto významného úspěchu dosáhla.

 

Škola patří mezi nejprestižnější a nejkvalitnější soukromé školy u nás. Je signatářkou Charty kvality České republiky, nositelkou certifikátů ISO 9001:2009 v uměleckém a odborném vzdělávání, Národní ceny kvality v programu Start Plus z r. 2010.

 

Národní ceny kvality jsou v celém světě považovány za nejprestižnější ocenění, jaká může firma či organizace získat.

Prestiž Národních cen kvality vyplývá z komplexnosti jejich hodnocení. Posuzují firmu jako celek ze všech možných pohledů a umožňují objektivně porovnat společnosti různých oborů i velikostí.

Jsou udělovány ve více než 80 zemích světa podle stejných pravidel a principů. V zahraničí je získání Národní ceny kvality nejvyšší metou, jíž může firma dosáhnout.

Ve vyspělém světě je používání Modelu excelence EFQM pro řízení firmy prakticky samozřejmostí. V zemích západní Evropy jej využívají 2/3 velkých a středních firem, ale i desetitisíce těch menších.